Valaiden purku: Ethereum kaatuu 4% 4 tunnissa – mikä on pudotuksen takana?

Ethereumin (ETH), toiseksi suurimman kryptovaluutan, arvo 43 miljardia dollaria, hinta laski 4% 4 tunnissa. Jyrkkä lasku seurasi valasta, joka siirsi 4000 ETH Binanceen 20 minuuttia ennen markkinoiden kaatumista.

Ilmeisin syy Ethereumin jyrkään laskuun 2. marraskuuta oli Bitcoinin äkillinen Bitcoin Era korjaus. Hallitseva kryptovaluutta laski 13 750 dollarista 13 200 dollariin, mikä johti 4 prosentin takaisinvetoon tunneissa.

Bitcoinin äkillinen hinnanlasku oli odottamatonta futuurimarkkinoiden rahoitusasteen vuoksi. Bitcoin-futuurimarkkinat ottavat käyttöön rahoitusmekanismin, jolla varmistetaan markkinoiden tasapaino.

Bitcoin valmistetaan tällä viikolla Yhdysvaltain vaalien maanjäristyksessä

Rahoitusjärjestelmän takia, kun suurin osa markkinoista myy tai lyhentää Bitcoinia, lyhyeksi myyjien on kannustettava pitkiä haltijoita tai ostajia. Sama koskee ostajia, kun markkinat ovat täynnä pitkiä haltijoita.

Kun rahoitusosuus on negatiivinen, tämä tarkoittaa, että lyhyiden omistajien on maksettava pitkille omistajille tai ostajille palkkioita säilyttääkseen asemansa. Koska tämä tarkoittaa, että on enemmän kannustimia ostaa BTC ja lyödä vetoa sen hinnan noususta, se yleensä johtaa BTC: n kasvuun.

Kun Bitcoin laski äkillisesti, sen rahoitusaste suurissa pörsseissä oli negatiivinen. Siksi pudotus oli yllättävää monille kauppiaille, mikä todennäköisesti lisäsi sen kielteisiä vaikutuksia Ethereumiin.

Bitcoinin lähiajan heikkenemisestä johtuneen myyntipaineen yläpuolella valaat tallettivat enemmän ETH: ta vaihtoon.

Ketjun tiedot osoittavat valaat tai korkean nettovarallisuuden omaavat sijoittajat, jotka todennäköisesti myivät Ethereumia ennen markkinoiden pudotusta.

Termi valas viittaa korkean nettovarallisuuden omaaviin yksittäisiin sijoittajiin, jotka omistavat huomattavia määriä

Bitcoinia tai Ethereumia

CoinMetricsin tutkijoiden mukaan valas siirsi 4000 ETH: ta Binancelle vain 20 minuuttia ennen pudotusta.

Ethereumin saapuminen vaihtoon ei tarkoita lopullisesti sitä, että valaat myyvät ETH: ta. Mutta koska valaat eivät yleensä säilytä kryptovaluuttoja pörsseissä, se viittaa usein aikomukseen myydä.

„4 000 ETH: ta talletettiin Binanceen 20 minuuttia ennen viimeaikaista laskusuhdetta“, CoinMetrics sanoi.

4000 ETH: n myyntitilaus, vaikka se olisi purettu kerralla, ei riitä aiheuttamaan äkillistä kaatumista lyhyessä ajassa.

Ethereumin hintakehityksen perusteella on todennäköistä, että alkuperäinen suuri myyntitilaus sai muut valaat tai yksityissijoittajat seuraamaan esimerkkiä.

Mutta se ei ole kaikki niin negatiivista Ethereumille keskipitkällä aikavälillä. Ethereumprice.org -yhtiön perustaja, joka tunnetaan nimellä „0xNick“, sanoi, että vaikka ETH putoaisi tällä viikolla vaalien epävarmuuden vuoksi, perustekijät pysyisivät ennallaan.

„Jos markkinat kaatuvat tällä viikolla, sama irrationaalisuus ja pelko ovat entistä piristävämpiä: Ethereum näkee arvonsa laskevan samalla kun se esittelee lohkoketjun elävän verkoston, jossa on vakaat dollarin turvasatamat ja kitkaton kauppa, joka lopulta tekee Ethereumista ja ETH: stä erittäin arvokkaan, “ hän sanoi.

Ethereumin hinnan teknisen rakenteen suhteen ETH: lla on myös useita merkittäviä tukitasoja lähitulevaisuudessa. 380 dollarin taso on edelleen ensimmäinen merkittävä tuki, jota seuraavat 372 ja 366 dollaria. Ainakin lähitulevaisuudessa, etenkin jos ETH voi pysyä tärkeiden tukialueiden yläpuolella, sen keskipitkän aikavälin näkymät ovat neutraalit.